Privacy

U bevindt zich op de website van Carrosseriefabriek Willemsen b.v., Sir R Hillstraat 17 4004 JT Tiel

Voor het goed kunnen uitvoeren van onze werkzaamheden en diensten, vraagt Carrosseriefabriek Willemsen bepaalde persoonsgegevens en slaat deze op. Daarnaast gebruikt Carrosseriefabriek Willemsen deze gegevens om u te informeren gerelateerde zaken en klantentevredenheid te meten. Ook verwerkt Carrosseriefabriek Willemsen persoonsgegevens, indien dit noodzakelijk is, om aan wettelijke verplichtingen te voldoen.

Carrosseriefabriek Willemsen bewaart uw persoonsgegevens zolang u bij ons klant bent, diensten en producten van ons afneemt of interesse blijft tonen in ons bedrijf. De gegevens bewaart Carrosseriefabriek Willemsen ook indien dit wettelijk verplicht is.

De gegevens Carrosseriefabriek Willemsen verzamelt kunnen gedeeld worden met derden om onze dienstverlenende activiteiten te kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan dienstverlenende bedrijven die onze systemen verzorgen en bij (direct)marketingactiviteiten ondersteunen.

Carrosseriefabriek Willemsen maakt geen gebruik van geautomatiseerde systemen voor besluitvorming of profiling.

U heeft het recht om uw bij Carrosseriefabriek Willemsen bekende persoonsgegevens in te zien, te wijzigen en te laten verwijderen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@willemsenbv..nl  met daarin de vermelding van uw initialen, achternaam, adres, telefoonnummer. Wij vragen deze gegevens om de aanvraag te kunnen controleren.

De website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijk werkende site te kunnen bieden. Daarnaast analyseert Carrosseriefabriek Willemsen de activiteiten op de website. Zo kan Carrosseriefabriek Willemsen de website en dienstverlening optimaliseren.

Carrosseriefabriek Willemsen heeft passende beveiligingsmaatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mocht u het vermoeden hebben van misbruik van persoonsgegevens, neem dan contact met ons op zodat wij dit kunnen controleren en maatregelen kunnen nemen. U heeft de mogelijkheid om een klacht in dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, de nationale toezichthouder.

© 2014-2019 Carrosseriefabriek Willemsen BV, Alle rechten voorbehouden | Privacy statement.